Hei! Ihan mahtavaa, että olet löytänyt sivuilleni!

Voimakas Sinä - Health Coach - Erja

Olet lämpimästi tervetullut seuraamaan Voimakas Sinä- sivustoa ja blogiani. Olen Erja. Int Health Coach eli kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin asiantuntija. Olen perheenäiti ja puoliso. Intohimona hyvinvointi ja itsensä kehittäminen. 

Sivuillani haluan levittää hyvää oloa ja terveyttä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin näkökulmasta. Haluan antaa sinulle inspiraatiota, uusia ajatuksia ja näkökulmia sinun hyvinvointiisi ja elämääsi. Hyvinvointisi on NIIN paljon enemmän kuin liikunta, ravinto ja lepo. Toki nämäkin ovat todella tärkeitä palikoita terveytesi kannalta, koska olet kokonaisuus ja kaikki osa-alueet vaikuttavat toisiinsa. 

Sivuillani tulen avaamaan näitä asioita syvemmin ja myös omaa henkilökohtaista tarinaani. Ennen kaikkea unelmani on saada mahdollisimman monia oivaltamaan, että sinä olet vastuussa itsestäsi, hyvinvoinnistasi ja omasta elämästäsi. Uskon, että sinussa on jo kaikki se voima ja rohkeus, mitä tarvitaan muutokseen. Voit muuttaa elämäsi milloin vain, jos vaan niin päätät ja haluat. Sinä, ei kukaan muu. 

Mitä sinä päätät?

Tulen blogissani avaamaan myös paljon suorittajan maailmaa. Olen itse ollut aikaisemmin oikea elämän tehosuorittaja, joten tiedän millaista on elää suorittajan elämää. Sen vuoksi minun suuri missioini on auttaa naisia pois suorituskeskeisyydestä kohti oman elämän merkityksellisyyttä ja nautiskelua. Tulen kirjoittamaan suorittamisesta sekä antamaan vinkkejä siihen, kuinka tulla toimeen sisäisen suorittajansa kanssa.

Toivottavasti viihdyt kanssani<3

Lämmöllä

Erjan allekirjoitus

Vastaa