Olen tsempparisi matkalla kohti terveellisempiä elämäntapoja ja elinvoimaista arkea.

Hei sinä!

Varsinkin nainen 40+

OLISIKO NYT VIHDOIN AIKA LAITTAA ITSESI JA HYVINVOINTISI ETUSIJALLE?

Me naiset niin helposti asetamme muut itsemme edelle. Ehkä olet ruuhkavuosissa, uraa luodessasi tai elämää suorittaessasi hukannut itsesi ja laiminlyönyt hyvinvointisi? Voit olla täysin noviisi liikunnan parissa tai uudelleen liikunnan pariin palaava.

Ajatteletko, ettei sinulla ole tarpeeksi itsekuria muutoksen? Ehkä olet kokeillut moneen kertaan ”pikamuutoksia” niissä kuitenkaan koskaan onnistumatta? Ehkä ajattelet, ettet sinä osaa tai pysty? Itseluottamuksesi on huono? Ehkä koet jopa häpeää omasta kunnostasi? Saatat jo oireilla jostakin elintapasairaudesta?

Silloin olet oikeassa paikassa!

 

Millainen valmentaja olen?

Olen elintapavalmennukseen erikoistunut Personal Trainer ja Int Health Coach. Tiedän, kuinka haastava ja moninainen naisen rooli on nykypäivänä.

Valmennusotteeni on kokonaisvaltainen, eli huomioin aina asiakkaan voimavarat ja kokonaiskuormituksen. Olen positiivinen tsemppari ja matkakumppanisi kohti terveellisempiä elämäntapoja ja  elinvoimaista arkea. Uskon, että pienet askeleet ja ilon kautta tekeminen johtavat pysyviin muutoksiin. Olen lempeä, mutta samalla jämäkkä valmentaja. Kanssani on turvallista treenata ja vaihtaa syvempiä ajatuksia.

autan sinua

  • Löytämään liikunnan ilon
  • Lisäämään elinvoimaa ja tasapainoa
  • Saamaan voimakkaamman kehon
  • Etsimään sinulle itsellesi sopivat terveellisemmät elämäntavat
  • Lisäämään itseluottamusta ja itsetuntemusta
  • Parantamaan itsesi kuuntelemista
Personal training

PERSONAL TRAINING -PAKETIT

Alta löydät Personal Training -pakettini, joiden sisällöt räätälöidään aina juuri sinulle sopivaksi – mitään valmiita pakettiratkaisuja ei ole, sillä olemme kaikki yksilöitä. Voit myös varata ajan yksittäiseen tapaamiseen (85 €/h) tai kuntotestiin (85 €, sis. kuntotesti ja palaute)

 

 Valmennukset tapahtuvat toiveesi mukaan pääkaupunkiseudun liikuntapaikoissa, kuntosaleilla, ulkona tai kotonasi. Toimin valmentajana myös Kuntokeskus Liikku Oy:ssä Porttipuiston, Tammiston ja Pukinmäen toimipisteissä.

1. alkukartoitus

Kesto 45 min. Alkukartoitus voidaan toteuttaa etäyhteydellä, kuntosalilla, kotona tai vaikkapa kahvilassa.

Maksuton
Varaa aika

2. pikastartti salille

Alkuhaastattelu, kuntosaliohjelman laatiminen ja 1 x ohjaus salilla. Tällä paketilla saat hyvän ja turvallisen startin kuntosalille.

135 €

3. alku

Sisältää 5 tapaamista. Tällä paketilla saat monipuolisen aloituksen kohti liikkuvaa ja energisempää elämäntapaa. Paketti sisältää mm. kuntotestauksen, kuntosaliohjauksen, kestävyys- ja liikkuvuusharjoittelua.

375 €

4. kohti

Sisältää 10 tapaamista. Tällä paketilla saat todella hyvän aloituksen kohti elinvoimaisempaa arkea ja terveellisempiä elämäntapoja. Paketti sisältää mm. kuntotestauksen, kuntosaliohjauksia, ravintovalmennusta, kestävyys- ja liikkuvuustreeniä.

749 €

5. muutos

Sisältää 20 tapaamista. Tällä paketilla saat onnistuneita muutoksia aikaan. Monipuolista treeniä ja liikettä sekä ravintovalmennusta. Samalla taklaamme mielesi rajoittavia uskomuksia, jotka ovat ehkä aikaisemmin olleet muutoksesi tiellä. Opit kuuntelemaan itseäsi ja kehoasi.

1429 €

6. VOIMAKAS SINÄ

30 tapaamista. Tällä paketilla saat isoja muutoksia aikaan. Paketti sisältää monipuolisesti treeniä ja liikettä sekä ravintovalmennusta. Lisäät itsetuntemustasi ja olet oman hyvinvointisi paras asiantuntija. Olet elinvoimainen ja voimakas sinä.

1999 €

Personal Training -valmennuksieni hinnat sisältävät alv 24 %. Maksutapoina käyvät yleisimmät maksukortit, lasku, Smartum, Edenred ja Epassi. Valmennukset voidaan maksaa myös erissä. Kysy lisää maksutavoista.

Voimakas Sinä – 2024