Missiomme on saada työyhteisöt voimaan hyvin vuoden jokaisena päivänä.
Ei vain lomien jälkeen tai tyhy-päivinä. 

Avaimet energiseen elämään – työkalupakki tiimeille

 

Voidaanko teillä töissä hyvin? Ihan mahtava juttu, jos näin on! Vai onko teillä sittenkin työpaikalla loputon kiireen tunne, paljon sairauspoissaoloja, haasteita palautumisen kanssa? 

Henkilökunta on poikkeuksetta yrityksen tärkein kilpailutekijä. Panostus siis kannattaa, aina. Me olemme energisen työelämän mahdollistajat, health coach & personal trainer Erja Lemponen ja ratkaisukeskeinen valmentaja & kundaliinijoogaohjaaja Outi Borg.

Tarjoamme uudenlaisen hyvinvointivalmennuksen kokonaisuuden, jossa pureudumme sekä mielen että kehon hyvinvointiin kokonaisvaltaisella otteella. Oivallutamme ja osallistamme tarjoten konkreettisen työkalupakin oman hyvinvoinnin johtamiseen. 

VALMENNUKSEN SISÄLTÖ

Valmennus aloitetaan alkukartoituksesta, jossa selvitämme teidän tiiminne hyvinvoinnin kompastuskivet. Tämän pohjalta räätälöimme valmennuksen sisällön, tavoitteen ja toimintasuunnitelman. Valmennuksen kesto on sovittavissa, mutta suosittelemme noin 6 kk ajanjaksoa. Pidempi kesto on olennainen tekijä, jotta muutoksesta tulee pysyvä. 

Outi Borg ja Erja Lemponen

1. Energisen elämän avainten jako

Valmennuspäivä koko tiimille, jossa tiimi saa työkalupakin energiseen työelämään. 

2. Missä mennään

Kahden tunnin energisoiva hyvinvointihetki valmennuskokonaisuuden puolivälissä, jossa innostetaan tiimi jatkamaan hyvin alkaneella matkalla. 

3. Uuden alku

Valmennus päättyy ja uusi energisempi elämä alkaa: puolen päivän tiimitapaaminen, jossa varmistetaan eväät oman hyvinvoinnin johtamiseen myös jatkossa. 

VALMENNUKSEN HYÖDYT

Valmennuksen kaari jättää syvän muistijäljen ja opit integroituvat arjen tekemiseen, niin työpäivinä kuin vapaa-ajalla. 

Tuloksena on energisempi tiimi: henkilökunnalla on lisää elinvoimaa ja elämän tasapainoa. Hallinnan tunnetta omasta hyvinvoinnista. Elämä on levollisempaa ja stressittömämpää.     

 Tämä kaikki vaikuttaa tiimin suorituskykyyn ja sitouttaa henkilökunnan tiiviimmin yritykseen. 

 

ALOITETAANKO?

Erityisosaamisemme kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista yhdistävät palvelumme uniikiksi kokonaisuudeksi. Läsnäolo, kannustaminen, ilo ja pilke silmäkulmassa buustattuna rautaisella ammattitaidolla tekevät meistä loistavan kumppanin juuri sinun tiimisi hyvinvointiprojektille – eiköhän lähdetä jo matkaan?

Ota yhteyttä ja teemme tarjouksen tuota pikaa kartoituksen pohjalta. 

Voimakas Sinä – 2024