Uskon yhdessä tekemisen voimaan, koska yhdessä olemme enemmän.

Kohti energistä työyhteisöä!

 

Olen Erja Lemponen, health coach ja elintapavalmennukseen erikoistunut personal trainer. Tarjoan yrityksille monipuolisia ja kokonaisvaltaisia hyvinvointipalveluita, jotka tukevat työntekijöiden terveyttä ja työkykyä. Uskon, että yksilöllisyyden ja työn kuormittavuuden huomioiminen ovat avainasemassa työyhteisön hyvinvoinnin edistämisessä. 

Valmennukseni ytimessä on aina tekemisen ilo, vuorovaikutteisuus, positiivisuus, luotettavuus sekä inspiraatio. 

Henkilökunta on yrityksen tärkein resurssi, joten eiköhän lähdetä yhteiselle matkalle kohti elinvoimaista ja energistä työyhteisöä!

Hyvinvointipalvelut yrityksille

Valmennukset räätälöidään toiveitanne ja tarpeitanne vastaavaksi, ja voivat sisältää esimerkiksi:
Personal training

ENERGISOIVAT TREENIT

Kesto 60 min. Tunnit sopivat kaikille. Valitse tunnin teema:

  1. KEHONPAINOTREENI: monipuolista treeniä koko keholle omalla kehonpainolla
  2. MOBILITY: dynaaminen tunti yhdistää liikkuvuutta, tasapainoa ja lihaskestävyyttä
  3. RECOVERY: palauttava treeni

Mukaan tunnille tarvitaan sisäliikuntavaatteet ja -kengät. Tunnit tapahtuvat yrityksen tiloissa tai vaihtoehtoisesti ulkona. Ryhmän koko 10–20 hlöä.

Hinta: 450 € + ALV

KUNTOSALIOHJAUS

Löytyykö yrityksenne tiloista kuntosali, joka kaipaa enemmän aktiivista käyttöä? Tarjoan tiimillenne tavoitteiden mukaisia ohjauksia niin yksilölle kuin ryhmälle.

Ota yhteyttä, niin tulen paikan päälle kartoittamaan tilat. Pääsemme yhdessä pohtimaan, miten voisimme ottaa tilat henkilöstön innokkaaseen hyötykäyttöön.

KYSY LISÄÄ

Valmennukset yrityksille

HYVINVOINTIPÄIVÄ

Kesto 6–7 h. Sopii esimerkiksi työhyvinvointipäivän ohjelmaksi. Päivän päätteeksi osallistujilla on lisää energiaa, parempi keskittymiskyky ja kohentunut palautumiskyky.

Kahden hyvinvointivalmentajan toteuttamana tiimi pääsee nauttimaan sekä liikunnallisemmista että palauttavammista osioista päivän aikana. Päivään sisältyvä luento ja sitä tukeva workshop keskittyvät kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin: miten helpoilla, pienillä teoilla voi tukea omaa jaksamista paremmin. Konkreettiset harjoitteista on helppo poimia mukaan itselle, omaan arkeen sopivimmat työkalut. Valmentajina toimivat PT, health coach Erja Lemponen ja joogaohjaaja, life coach Outi Borg.

Ryhmän koko: max. 30 henkilöä. Suuremmille ryhmille räätälöinti tapauskohtaisesti. 

Hinta: 2900 € + ALV

MUUT PALVELUT

Palveluihini kuuluvat kehonkoostumusmittaukset, energiatesti, taukojumpat, pienryhmä- ja yksilötreenit sekä ravintovalmennukset.
 

Mikä on energiatesti?

Energiatesti on palkittu kokonaisvaltainen hyvinvoinnin ja jaksamisen kartoitus ryhmätestinä valmentajan ohjauksessa, 10 henkilön ryhmissä työpaikallanne. Testiin sisältyvät hyvinvoinnin ennakkokysymykset, testi ja tulosten purku.

 

Räätälöidään yrityksellesi sopiva paketti!

Jokainen yritys on uniikki. Räätälöin valmennukset aina yrityksen tarpeiden, toiveiden ja tavoitteiden mukaan. Valmennukset voidaan toteuttaa toivomissasi tiloissa pääkaupunkiseudulla. Alkukartoituksessa mietimme yhdessä, minkälainen valmennuskokonaisuus palvelisi teitä parhaiten. 

Voimakas Sinä – 2024