Hei! Minä olen Erja.

Minun tarinani

Olen Int Health Coach ja personal trainer. Alakouluikäisen lapsen äiti, puoliso. Intohimonani on kokonaisvaltainen hyvinvointi ja itsensä kehittäminen.

Olen aina pitänyt itsestäni huolta; treenannut paljon ja syönyt terveellisesti. Kaikki oli periaatteessa hyvin elämässäni, mutta tunsin oleva oman elämäni sivusta seuraaja ja elämästäni puuttui ilo sekä merkityksellisyys.

Sitten tuli pysähdys.

Joskus täytyy rikkoutua

Olin uupunut, loppuunpalanut. Paloin loppuun omaan elämääni, josta oli tullut tehosuorittamista ja täydellisyyden tavoittelua. Kaikessa tekemisessä oli aina oltava tavoite, niin töissä kuin vapaa-ajalla. 

Olen palanut loppuun nuorempana ainakin kerran aikaisemmin. Tosin uskon, että olen ollut uupunut enemmän ja vähemmän useamman kerran. Nyt katson tuota reilun vuoden takaista romahtamista kiitollisena. Joskus täytyy rikkoutua, jotta voi alkaa rakentamaan itseään uudelleen.

Jotta voi aloittaa matkansa

Siitä alkoi todellinen matka omaan itseeni, kuka oikeastaan olen. Samaan aikaan aloitin kouluttautumisen hyvinvointivalmentajaksi. Oman kokemukseni vuoksi koen, että minulla on paljon annettavaa kaltaisilleni suorittajanaisille. 

Kohti oman elämän merkityksellisyyttä

Suuri missioni on auttaa naisia pois stressaavasta suorituskeskeisestä elämästä kohti oman elämän nautiskelua ja merkityksellisyyttä.

Tiedän omasta kokemuksesta millaista on elää suorittajan elämää, joten koen itselläni olevan kaltaisilleni suorittajanaisille paljon annettavaa. 

Personal Training -valmennukset »

Health Coaching -valmennukset »

Vasta kun näet sieluusi, näet kirkkaasti.
– C. G. Jung –

Voimakas Sinä – 2024